Ludost je genije i bolje je biti apsolutno smešan nego apsolutno dosadan.

O meni

O našem Beauty timu

Elizna Tripkovic – Vlasnik
Studirala u Internacionaloj školi lepote u Južnoafričkoj Republici pune dve godine (1998-1999), kvalifikovina za više vrsta tretmana počev od depilacija, tretmana tela, tretmana lica do manikira i pedikira. Na drugoj godini specizirala Refleksologiju, Ishrana i dijeta i terapija Tela. Nakon otvaranja sopstvenog salona u Knaysna, Južnoj Africi godine 2003-2007 i odlaska na kruzer, prekookeanski brod (2007), shvatila sam da želim da se usavršim i specijalizujem na neki drugi segment lepote.

Trebalo mi je dosta vremena da nadjem odgovarajući kurs za trajnu šminku, onaj gde ću moći da se oslobodim i steknem osećaj samopouzdanja da sam dovoljno spremna da svojim klijentima dam najbolji savet, mešanje boja i postizanje prirodne lepote. Završila sam kurs za trajnu šminku kod Lasting Expressions, kod Paula Bakera i u istoj godini 2006, trenirala sam sa Babić Akademijom i Milenom Kačavendom. Zaznala sam za polu-trajne trepavice Xtreme Lashes®. Nakon završenog kursa i edukacije, postajem sertifikovana za polu-trajne trepavice i radim ih od tada. Nastavila sam svoju edukaciju sa luscious Trepavice u Južnoj Africi, klasične i Volumen, Elena Stankovich

iz Lizetta (Rusije) Volume trepavice i Master u Trepavicama. U 2004. registrovali smo naš vlastiti brend iLash Extentions i od tada radimo treninge, edukacije za Trepavice, Trajnu šminku, softap i senčenje.

U mom salonu nastojimo da našim klijentima pružimo najbolje i najprofesionalnije tretmane. Ja sam nekako srećna jer imam srce koje je stvoreno za tretmane u oblasti lepote. Nadam se da će moji klijenti biti ispunjeni zadovoljstvom, i osećajem blaženosti nakon odlaska iz našeg salona.

Ovo je moj tim na koji mogu da se oslonimi koji sa ponosom predstavljam:


General Manager/Accounts – Monalita

Shop manager/Distribution – Vesna

Reception – Sanja

Reception – Ivana

Product Representative Belgrade Area – Dragana

Head Therapist – Kristina

Therapist – Alekandra

Therapist – Mira

Therapist – Olja