Ne postoji ništa retko, niti lepše, nego žena koja je unapologetički sama.

Nadogradnja trepavica – Tretmani

Beauty at Home Image

POLU TRAJNO PRODUŽAVANJE TREPAVICA

  • Polu-trajne trepavice koje mogu neograničeno da traju uz ponovno dodavanje trepavica svake 2-4 nedelje.
  • Nemaju nikakvu težinu i pružaju prirodan izgled i osećaj
  • Bezbolna, opuštajuća procedura koja traje svega 90 do 120 minuta. Ponovno dodavanje trepavica traje samo 30-60 minuta
  • Otporne su na vodu, tako da možete bezbrizno da plivate i da se kupate.
  • Produžava i zgušnjava trepavice, pa vam maskara nije potrebna.

TAJNO VAM DAJE ONO ŠTO PRIRODA NIJE MOGLA!

ŠTA SU ILASH PRODUŽECI ZA TREPAVICE?
iLash trepavice su polu-trajni produžeci za trepavice, sačinjeni od pojedinačnih pramenova sintetičkih trepavica, koje praktično nemaju nikakvu težinu, uvijene su i pružaju izgled prirodnih trepavica. iLash se nanose direktno, jedna po jedna, na pojedinačne prirodne trepavice. Na raspolaganju vam je više od 84 primeraka, među kojima možete ponaći trepavice različitih dužina, boja, gustina i stepena uvijenosti, pri čemu su mogućnosti i kombinacije neograničene. Krajnji rezultati će biti dugotrajni i prirodni produžeci vaše urođene lepote, što ćete postići isključivo sa iLASH.

DA LI SU iLASH PRODUŽECI ZA TREPAVICE BEZBEDNI?
Ako je nadogradnja trepavica dobro odrađena od strane profesionalca u potpunosti je bezbedna i može da se koristit beskonačno.

Tokom ove bezbolne procedure, bićete udobrno smešteni, zatvorenih očiju, što mnoge žene opisuju kao svoj “podnevni odmor za lepotu”.

KOLIKO DUGO TRAJE PROCEDURA?
U zavisnosti od broja trepavica koje se nanose i veštine stiliste, za čitav komplet (otprilike 60-80 trepavica po oku) biće potrebno od 90 do 120 minuta. Ponovno dodavanje trepavica, na svake 2-4 nedelje nakon nadogradnje, traje od 30-60 minuta.

KAKO DA SE PRIPREMIM ZA PROCEDURU?
Nemojte uviti trepavice niti naneti maskaru. Izvadite kontaktna sočiva i temeljno očistite trepavice blagim sredstvom za čišćenje baziranim na vodi. Kapci i trepavice moraju biti potpuno čisti i suvi.

KAKO MOGU NEGOVATI SVOJE iLASH TREPAVICE?
Posle svakog tretmana dobijate cetkicu za rasčešljavanje trepavica i papir sa uputstvom za kucnu negu vasih nadograđenih trepavica.

KOLIKO DUGO TRAJE NADOGRADNJA TREPAVICA?
Kada se na pravilan način nanesu i redovno održavaju, vaše trepavice mogu imati neograničen vek trajanja. Kako se vaše prirodne trepavice menjaju i otpadaju prirodnim putem, nadograđene trepavice koje su bile zalepljene za njih takođe otpadaju, a nove trepavice počinju da rastu. Pomoću tretmana ponovnog dodavanja trepavica, novi produžeci se nadograđuju na tek izrasle trepavice kako bi se zamenile one koje su otpale, te se zadržao onaj pun i prirodan izgled.

Zašto se ne biste svakog dana budili sa dužim, gušćim i punijim trepavicama?

Nema nikakve potrebe da menjate svoj način života. Možete plivati, tuširati se, vežbati i spavati bez ikakve brige.

je savršeno rešenje za bilo koju priliku ili jednostavno za svakodnevni izgled. iLash nadogradnja trepavica je nešto tako prirodno, da nikada ne možete znati ko ih nosi. Možemo kreirati bilo koji izgled, od prirodnog do veoma ekstremnog, mačkastog izgleda.

Za više informacija kontaktirajte nas